Teplý salát z bramborových noků a čerstvého špenátu

Teplý salát z bramborových noků a čerstvého špenátu
4-6 porcí / 20 min.

Potřebujeme:

1kg bramborových noků • 200g čerstvého špenátu • sůl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Postup:

Bramborové noky uvaříme v osolené vodě, scedíme a propláchneme vlažnou vodou, aby se nelepily.

Špenát propláchneme, nasekáme a promícháme s bramborovými noky.

Teplý salát z bramborových noků a čerstvého špenátu

 

novinky

Pracujeme na nové kuchařce pro dietu pankreasu. Dobrá zpráva pro vás je, že recepty jsou vhodné i pro jaterní dietu, takže si je budete moct dopřát i vy.

Mrkněte na web pankreatitida.cz, kde budou postupně přibývat recepty.

copyright

Text © 2019 Lukáš Zach

Fotografie © 2019 Lukáš Zach

Všechna práva vyhrazena.

Veškerý obsah je chráněn autorským zákonem.

Kopírování a rozšiřování textu nebo fotografií bez svolení autora je zakázáno.

© 2020 zachlee.cz | Jednoduchá kuchařka