Pošírované jablko v pomerančovém džusu

Pošírované jablko v pomerančovém džusu
4 ks / 1 hod.

Potřebujeme:

4 jablka • 1 litr pomerančového džusu • 100g cukru • 2 hvězdičky badyánu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Postup:

Jablka oloupeme, vložíme do menšího hrnce nebo kastrolu, zalijeme džusem, přidáme cukr a badyán.

Pomalu vaříme na co nejnižší stupeň, dokud jablka nezměknou. Poté jablka vyjmeme společně s badyánem a džus necháme pomalu svařit do hustého sirupu.

Pošírované jablko v pomerančovém džusu

 

novinky

Pracujeme na nové kuchařce pro dietu pankreasu. Dobrá zpráva pro vás je, že recepty jsou vhodné i pro jaterní dietu, takže si je budete moct dopřát i vy.

Mrkněte na web pankreatitida.cz, kde budou postupně přibývat recepty.

copyright

Text © 2019 Lukáš Zach

Fotografie © 2019 Lukáš Zach

Všechna práva vyhrazena.

Veškerý obsah je chráněn autorským zákonem.

Kopírování a rozšiřování textu nebo fotografií bez svolení autora je zakázáno.

© 2020 zachlee.cz | Jednoduchá kuchařka